Bestyrelsen

Hans Christian Vestergaard

Formand

Repræsenterer: Borger

Tlf.: 2275 6772
Mail: hcv@hcvestergaard.dk

Derfor er jeg med i bestyrelsen: Jeg var formand for den arbejdsgruppe, der som et led i Helhedsplanen oprettede det nye Udviklingsforum. Jeg brænder for at kunne bidrage til nye initiativer og udviklingsprojekter, hvor vi sammen med byens borgere, foreninger og virksomheder kan gøre Ringkøbing endnu mere attraktiv at bo, leve og arbejde i.

Jeg arbejder som chefkonsulent i ledelse, organisering og rekruttering for offentlige virksomheder i konsulentfirmaet H.C.Vestergaard. Jeg er medlem af Ringkøbing Big Band og Rotary.    

Anni Damgaard

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

Jeg er født og opvokset i Hee og i næsten hele mit voksenliv boet i Ringkøbing. Jeg har altid interesseret mig for samfundet og menneskene omkring mig, som har afspejlet sig både i mit arbejdsliv og fritidsliv. Lige fra den tidligste ungdomstid har jeg engageret mig i det samfund jeg lever i – både på det praktiske og organisatoriske plan.Jeg kan lide at se ting ske og udvikle sig.

Derfor er jeg en del af Ringkøbing Udviklingsforum.  

Lena Ploug

Medlem

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

I 2018 flyttede jeg til Ringkøbing, hvor jeg fra dag et har følt mig meget velkommen.

Jeg er imponeret over borgerne  i Ringkøbing, der tager meget ansvar for deres by. Mange arbejder frivilligt i foreninger,  på plejehjem, kultursteder og i mange andre forskellige sammenhænge.

 Jeg brænder for udvikling. Derfor vil jeg gerne i Udviklingsforum bidrage med nye initiativer og projekter i samarbejde med kommunen, foreninger og borgerne, så Ringkøbing forsat kan udvikles og samtidig blive ved med at være en fantastisk by at bo og leve i.

 Jeg har arbejdet som specialeansvarlig sygeplejerske og er nu på efterløn.

Igennem hele mit arbejdsliv har jeg været aktiv med projekter og udviklingsarbejde og i fritiden med foreningsliv.

For tiden sidder jeg i en bestyrelse for et sundhedscenter i Gambia og er aktiv i  Inner Wheel i Ringkøbing. Jeg spiller golf, er i læserkreds og dyrker andre forskellige motionsformer.

Johan Gade

Medlem

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

Jeg  bor i Ringkøbing og er 15 år gammel og går i 9. klasse. 

Jeg er en af de der unge “klimatosser” og kunne godt tænke mig at hjælpe kommunen på vej ind i en grønnere fremtid. 

Jeg vil også gerne opleve, hvordan man får ændret og forbedret ting i lokalområdet. 

I min fritid spiller jeg blandt andet tennis og trommer. 

Jacob Muldkjær Rasmussen

Medlem

Repræsenterer: Ringkøbing Handelsforening

 

Derfor er jeg med i bestyrelsen: Som en naturlig del af mit job som by-chef interesserer jeg mig for byens og handelslivets udvikling.

Handelslivets udvikling hænger sammen med byens generelle udvikling, og derfor er det vigtigt, at vi er knyttet tæt sammen.