IDEPRÌSEN 2023

 

Ringkøbing Udviklingsforum har den 9. marts 2023 sammen med LokalBolig Ringkøbing og Jyske Bank uddelt Idéprisen 2023.

 

Der var indkommet 23 forslag, hvoraf fem var udvalgt til præsentation i forbindelse med generalforsamlingen i Ringkøbing Udviklingsforum.

 

Vinderen af de 10.000 kr. blev Per Søby Jensens idé - "Sådan kan Fjordstien forlænges".

 

De øvrige forslag, der blev præsenteret var;


Jacob og Ane Charlotte Skou Sølvsten - "Ringkøbing vil også have udsigtsterrasse".


Per Søby Jensen - "Discgolf, beachvolley og udsigtstårn".


Børnenes by (repræsenteret ved Karsten Mumm - "Har du også drømt om et lokalt havnebad?"


Anne Sofie Rovsing Ejersbo (repræsenteret ved Dennis Rovsing Ejersbo) - "Klitter i beton, fløjtende jerncylindre og luft-svømmende mennesker: Kunstnerisk sti kan give byen et løft".

 

Tryk her og du kan se alle 23 forslag:

 

 

Konkurrencebetingelser:
Nedenfor kan du læse hvordan du deltager i konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende din idé til os. 
Det kan du gøre ved at sende den til os på mail: mail@udviklingsforum.dk, husk at skrive "ideprisen" i emnefeltet.
Du kan også aflevere din ide og materiale i en kuvert i ROFI Centret på Kirkevej 26, 6950 ringkøbing, i receptionen. Husk at mærke kuverten med "ideprisen".

Ansøgningens omfang:
Lave en kort beskrivelse af projektidé (max 250 ord) + evt. en skitse. I tekstbeskrivelse skal du skrive hvordan ideen opstod, hvad den konkret består af og hvordan du forestiller dig at ideen bidrager som et udviklende element for Ringkøbing. 
Lav også gerne en visuel præsentation af din projektidé i form af en video eller multimediepræsentation (max. 2 min. varighed).

Hvem kan deltage?
Alle personer, der har en idé med relation til udvikling i Ringkøbing. Man kan også gå sammen som skoleklasse eller forening. Det er et krav for at deltage i konkurrencen, at der ikke er registreret salg på ideen/produktet/servicen/konceptet endnu.

Sidste frist for indsendelse af projektforslag er den 10. februar 2023
Ansøgning sker via Ringkøbing Udviklingforums hjemmeside: www.udviklingsforum.dk
Alle deltagere i konkurrencen giver samtidig samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Ved deltagelse gives samtidig samtykke til, at Ringkøbing Udviklingsforum må offentliggøre navn på vinderen af konkurrencen på såvel udviklingsforum.dk som andre medier, Ringkøbing Udviklingsforum anvender.

Vinderen kåres ved generalforsamling 9. marts 2023
Arrangementets program og tidspunkt for kåring af vinderne offentliggøres senere. Hold dig opdateret på www.udviklingsforum.dk. Sæt gerne et kryds i kalenderen, så̊ dagen er fri, hvis ansøgningen bliver udvalgt som én af de 5 finalister, der inviteres til at præsentere ideen. Du får besked om, om du er en af de udvalgte ca. to uger før arrangementet.

Dommerkomité
De indsendte forslag vil blive bedømt af en dommerkomité, som gennemgår alle indkomne ansøgninger. Herefter udvælges 5, som præsenterer deres ide på Ringkøbing Udviklingforums generalforsamling. Deltagerne ved generalforsamlingen stemmer på dén de synes er den bedste ide. Ideen med flest stemmer vinder. Dommerkomitéens afgørelse er endelig. Dommerkomitéens medlemmer har tavshedspligt om projektforslagenes indhold. 

Præmie
Der udloddes én præmie á kr. 10.000. Gevinsten skal beskattes.
Vinderen har ydermere mulighed for at få bistand af Ringkøbing Udviklingsforum til at realisere ideen. Hvorledes denne bistand er, kan af gode grunde først vurderes når vinderen og ideen er fundet.

Yderligere information
Kontakt venligst:                                                           
Bestyrelsesmedlem                                                        Bestyrelsesmedlem
Jeannett Larsen                                                             Per Lange Andersen                                
jeannettwl@gmail.com                                                   pa@rofi.dk