Bestyrelsen

Hans Christian Vestergaard

Formand

Repræsenterer: Borger

Tlf.: 2275 6772
Mail: hcv@hcvestergaard.dk

Derfor er jeg med i bestyrelsen: Jeg var formand for den arbejdsgruppe, der som et led i Helhedsplanen oprettede det nye Udviklingsforum. Jeg brænder for at kunne bidrage til nye initiativer og udviklingsprojekter, hvor vi sammen med byens borgere, foreninger og virksomheder kan gøre Ringkøbing endnu mere attraktiv at bo, leve og arbejde i.

Jeg arbejder som chefkonsulent i ledelse, organisering og rekruttering for offentlige virksomheder i konsulentfirmaet H.C.Vestergaard. Jeg er medlem af Ringkøbing Big Band og Rotary.    

Anni Damgaard

Næstformand

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

Jeg er født og opvokset i Hee og i næsten hele mit voksenliv boet i Ringkøbing. Jeg har altid interesseret mig for samfundet og menneskene omkring mig, som har afspejlet sig både i mit arbejdsliv og fritidsliv. Lige fra den tidligste ungdomstid har jeg engageret mig i det samfund jeg lever i – både på det praktiske og organisatoriske plan.Jeg kan lide at se ting ske og udvikle sig.

Derfor er jeg en del af Ringkøbing Udviklingsforum.  

Lena Ploug

Kasserer

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

I 2018 flyttede jeg til Ringkøbing, hvor jeg fra dag et har følt mig meget velkommen.

Jeg er imponeret over borgerne  i Ringkøbing, der tager meget ansvar for deres by. Mange arbejder frivilligt i foreninger,  på plejehjem, kultursteder og i mange andre forskellige sammenhænge.

 Jeg brænder for udvikling. Derfor vil jeg gerne i Udviklingsforum bidrage med nye initiativer og projekter i samarbejde med kommunen, foreninger og borgerne, så Ringkøbing forsat kan udvikles og samtidig blive ved med at være en fantastisk by at bo og leve i.

 Jeg har arbejdet som specialeansvarlig sygeplejerske og er nu på efterløn.

Igennem hele mit arbejdsliv har jeg været aktiv med projekter og udviklingsarbejde og i fritiden med foreningsliv.

For tiden sidder jeg i en bestyrelse for et sundhedscenter i Gambia og er aktiv i  Inner Wheel i Ringkøbing. Jeg spiller golf, er i læserkreds og dyrker andre forskellige motionsformer.

Per Andersen

Per Andersen

Medlem

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

Ringkøbing er en fantastisk unik købstad, og jeg vil gerne bidrage med nye initiativer for at udvikle byen yderligere i en endnu mere positiv retning i samarbejde med kommunen, virksomheder og foreninger til gavn for borgere i alle aldre.

I 2010 flyttede jeg til Ringkøbing, og har siden da arbejdet som Centerleder i ROFI-Centret, Danhostel Ringkøbing og fra 2018 også Ringkøbing Svømmehal.

Jeg er gift, bor i Rindum og har tvillinger på 9 år.

Jeannett Larsen

Sekretær

Derfor er jeg med i bestyrelsen: 

Ringkøbing er en fantastisk by med en helt særlig sjæl, der gør indtryk på enhver, uanset om man opvokset her, tilflytter eller på visit. 
Alt, hvad byen gør og kan, vil jeg gerne være med til at værne om og udvikle bæredygtigt på. Både byen og dens beboere rummer på en masse historier, steder og potentialer - det handler blot om at få det frem i lyset. Jeg tror på udvikling frem for afvikling. I Ringkøbing Udviklingsforum griber vi ideer og planter dem, hvor de hører til for at se dem blomstre - dét er jeg stolt af at være en del af.
Ringkøbing er min fødeby, den rummer alle mine barndomsgader og vil altid være min sikre havn. 

Karsten Nordestgaard Rasmussen

Medlem

Derfor er jeg med i bestyrelsen:

 Ringkøbing er min fødeby har derfor færdes her i mange år, dog med 10 år på østkysten, med studie og arbejde.

 Driver i dag en virksomhed, hvor vi til daglig bidrager med nytænkning og udvikling i vores projekter, der følger med tidens tendenser indenfor design.

Jeg går ind for udvikling og deltager gerne i initiativer hertil.

 Derfor er jeg glad for at kunne bidrage med ideer gennem Ringkøbing Udviklingsforum.

 Jeg er aktiv i foreninger med mange andre sammenhænge, der også gør Ringkøbing Købstad til en unik by til gavn for os alle, der bor her, som Lions, Erhvervsvækst Ringkøbing og Langsand i Hvide Sande.

 Gift med Aase og har to voksne drenge i København.